Budapest Calling VIP csoport

A Budapest Calling 10 éves pályafutása során egy közösséggé nőtte ki magát. Figyelemmel kísértük, ahogy barátságok, szerelmek születtek az eseményink alatt. Látjuk, milyen óriási hatása tud lenni az emberek életére, ha kilépve az online térből, egy olyan közösségben találod magad, ahol hasonló érdeklődési körrel és életszemlélettel bíró, kulturált társaságba csöppensz bele.

Emiatt nyitjuk meg VIP csoportunkat, amivel szintet lépünk: kifejezetten a VIP tagoknak hozunk létre privát bulikat, eseményeket, amiken csak tagok vehetnek részt.

A csoportba való csatlakozás egyelőre nyitott. Ezt követően már csak meghívásos alapon lehet a csoport részévé válni, hogy ne váljon a közösségünk egy arctalan tömeggé. Ahogy a bulijainkra is igaz: minőség a mennyiség felett!

Mit kell hozzá tenni?
Töltsd ki a lenti űrlapot a neveddel, email címeddel, illetve egy rövid leírással magadról, valamint hogy miért szeretnél a közösségünk tagja lenni/milyen élmények kötnek a Budapest Calling-hoz. Az űrlap elküldésével egyúttal feliratkozol a hírlevelünkre – de ne aggódj, ebből csak profitálsz, felesleges emaileket nem fogsz kapni.

Miért jó neked csatlakozni és néha hírlevelet is kapni tőlünk?
Mert a hírlevelekben értesítünk majd a privát VIP eseményekről, illetve a feliratkozók a bulik kihirdetése előtt, pár nappal korábban értesülnek a következő rendezvényeinkről, amire a VIP jegyeket végig early bird áron vásárolhatják meg.

Űrlap